Kortrijkzanen balen maar... "Als ik het iemand gun, is het Santini wel"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

De spelers van Kortrijk stonden niet in positie bij de tegengoal

Kortrijkzanen balen maar... "Als ik het iemand gun, is het Santini wel"
Foto: © photonews

Ze waren zo dicht bij de stunt op Sclessin, maar uitgerekend ex-speler Ivan Santini maakte de gelijkmaker. Een rare gelijkmaker, die heel wat van de West-Vlamingen frustreerde.

De verdediging dan in het bijzonder. "We moesten intelligenter zijn", toonde Chanot zich achteraf ontgoocheld. "We hadden ons sneller in positie moeten zetten. We spelen zo een sterke match als blok en dan op één fase zijn we ineens niet meer geconcentreerd."

Zo dacht zijn maatje, Benoit Poulain, er ook over. "Die goal irriteert me. We stonden absoluut niet op onze plaats. Waarom? Een kwestie van nog even door te duwen."

We hadden ons sneller in positie moeten zetten

Bij de snel genomen vrije trap van Legear ging er inderdaad wat volk in de fout. Anthony Van Loo miste bijvoorbeeld de onderschepping. "Ik raak hem nog een beetje, maar niet genoeg. Normaal moest Papazoglou de eerste zone afdekken, maar hij was nog onderweg. Daar hadden we sneller op onze plaats moeten staan", aldus de verdediger.

Maar dat Santini de goal maakte, daar kon Van Loo wel mee leven. "Kijk, ik had natuurlijk liever gewonnen. Maar als er één iemand is die de goal moest maken, dan gun ik het Ivan wel", aldus de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties