Reactie Het was al van 27 april 2012 geleden voor Verdier: "Dat heb ik nog niet vaak gedaan"

Het was al van 27 april 2012 geleden voor Verdier: "Dat heb ik nog niet vaak gedaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Verdier mocht opnieuw in de basis beginnen tegen Waasland-Beveren. Hij speelde 70 minuten, maar scoorde vooral twee belangrijke doelpunten. De kwartfinale van de Beker van België is binnen. "Twee goals? Dat heb ik nog niet vaak gedaan."

Verdier mocht 70 minuten spelen: "Hij is een sprinter en verbruikt zo veel energie", klonk het bij coach Jankovic. "Maar het is goed voor zijn vertrouwen dat hij twee keer kon scoren tegen Waasland-Beveren. Hij is belangrijk voor ons en wordt elke week beter en sterker."

De Franse spits zelf was ook tevreden met zijn dubbel: "Dat is me nog niet vaak voorgevallen. Maar het is natuurlijk door al het goede voorbereidende werk. Het is fijn dat ik twee keer hun mooie werk kon afronden."

Laatste keer? 27/4/2012

We zochten het even op: de laatste keer dat Verdier er nog eens twee maakte in een wedstrijd dateerde al van 27 april 2012, met Gazélec Ajaccio tegen Martigues.

Toen deed hij het wel twee keer op een maand van elkaar, dat kan misschien dus nog wel een en ander beloven voor de komende weken? "Ach, ik moet nog beter leren afwerken en ik moet nog sterker worden. Maar dit is wel goed voor het vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties