Reactie Mekkerende Okaka scoort niet meer, Anderlecht scoort niet meer

Mekkerende Okaka scoort niet meer, Anderlecht scoort niet meer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat scheelt er met Stefano Okaka. De Italiaan scoorde eerst zo makkelijk en liet zijn ploeg beter spelen, maar nu staat hij al acht wedstrijden door. En zorgelijker is dat hij ook geen meerwaarde meer biedt in het spel.

Als Okaka niet scoort en zich niet belangrijk maakt als aanspeelpunt, lijkt hij nog het meest op een grote, sterke... huilende baby. Ok, de fouten werden niet gefloten op hem, maar het mekkeren werkte op de duur op de zenuwen. "Maar dat is nu eenmaal zijn karakter", aldus Dennis Praet.

Dat mekkeren? Dat is nu eenmaal zijn karakter

Dennis Praet

"We hebben hem daar ook al opgewezen. Gezegd dat hij daar voorzichtig mee moet zijn, maar dat krijg je er niet uit", lachte Praet. "Als je ziet hoeveel fouten op hem er niet gefloten worden, is het begrijpelijk dat hij verhaal gaat halen bij de refs", vulde Hasi aan.

Maar over een 'probleem Okaka' willen ze bij Anderlecht niet praten. "De bal wil er even niet in, maar dat is eigen aan spitsen", zei Hasi. "Hij was tegen Genk al beter dan de voorbije weken. De bal zal er wel eens ingaan. Stefano toont karakter, en dat wil ik graag zien in de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties