Reactie Tielemans reageert na overwinning, tot ongenoegen van Gert Verheyen

Redactie
| 13 reacties
Tielemans reageert na overwinning, tot ongenoegen van Gert Verheyen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft komaf gemaakt met een aantal demonen en gewoon gedaan wat het moest doen: winnen van Qarabag. Na de wedstrijd was het Youri Tielemans die de pers meteen te woord stond. "Al zouden ze hem wat meer mogen beschermen", klinkt het bij Gert Verheyen.

Tielemans werd voor de camera's van Sporza gehaald na een deugddoende prestatie. De youngster - nog steeds maar 18 overigens - bleef er echter rustig onder. 

In alle rust analyseerde hij de match: "We hadden de beste kansen, maar kwamen dan plots op achterstand. Het was goed dat we het snel konden rechtzetten."

Kritiek? Daar moet je mee omgaan -

"Dit is een goede overwinning, we zijn door. Dat was de doelstelling van deze week: ons gewoon plaatsen. En dat is ons dus gelukt", klonk het. "Die kritiek als het wat minder gaat? Dat is normaal, deel van het voetbal. Als je niet goed speelt, dan moet je daar mee omgaan."

"Hij was opnieuw heel eerlijk. Ik vind dat hij dat goed doet", aldus Gert Verheyen in de studio daarover. "Maar misschien is het aan een meer ervaren speler om het uit te leggen soms, misschien moet Anderlecht hem opnieuw wat meer beschermen zoals ze vroeger deden?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties