Ronaldo verrast en sluit zelfs transfer naar Barcelona (!) niet uit: “Alles is mogelijk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Ronaldo verrast en sluit zelfs transfer naar Barcelona (!) niet uit: “Alles is mogelijk"
Foto: © photonews

Net op het moment dat iedereen dacht dat Cristiano Ronaldo de komende jaren gewoon bij Real Madrid zou blijven, wakkert de Portugees zelf de geruchten omtrent een transfer opnieuw aan.

In een gesprek met persagentschap AP sprak CR7 uitgebreid over zijn toekomst. “Er zijn enkele zaken die je quasi zeker kan uitsluiten. Zoals voor Barcelona of een andere Engelse club dan Manchester United spelen. Dat zou nogal gevoelig liggen.”

"Iedere competitie is mogelijk"

“Maar…”, gaat Ronaldo verder. “Het staat niet 100% vast dat zoiets onmogelijk is. Ik heb het al meermaals gezegd: er zijn geen zekerheden in het voetbal. Alles is mogelijk. Iedere competitie is mogelijk”, aldus de vedette van Real Madrid.

Zijn carrière afsluiten in Madrid is natuurlijk ook nog steeds een mogelijkheid. “Dat zou best kunnen. Ik weet niet wat de toekomst zal brengen. Ik heb er geen idee van.”

MLS

Ronaldo werd ook al meer dan één keer in verband gebracht met een overstap naar de Amerikaanse Major League Soccer. “Dat is op dit moment geen optie. Maar wie weet denk ik er binnen twee of drie jaar wel anders over.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties