'Club Brugge wil Mathew Ryan terug naar Jan Breydel halen'

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 94 reacties
'Club Brugge wil Mathew Ryan terug naar Jan Breydel halen'
Foto: © Photonews

Club Brugge denkt eraan om in januari een oude bekende terug naar West-Vlaanderen te loodsen. Niemand minder dan Mathew Ryan zou het seizoen vervolmaken bij blauw-zwart. En dat zou een win-win-situatie zijn voor alle partijen.

Mathew Ryan realiseerde in het tussenseizoen een droomtransfer naar Valencia. De doelman maakte vanaf de eerste training indruk in de Appelsienenstad, maar net dan sloeg het noodlot toe. 

Een knieblessure hield de Australiër maandenlang in de lappenmand. In de tussentijd wierp Jaume Doménech zich op tot nummer één bij Valencia. Met andere woorden: Ryan zit te verkommeren op de bank.

En daar is Club Brugge!

En laat Club Brugge nu net op zoek zijn naar een extra doelman. Sinan Bolat viel bij blauw-zwart volledig door de mand en Michel Preud'homme is er geen voorstander van om het seizoen te vervolmaken met enkel Sébastien Bruzzese. 

Win-win-situatie!

En zo'n uitleenbeurt zou een goede zaak zijn voor alle partijen. Club krijgt zijn voormalige topper terug, Ryan kan zich terug op het voorplan knokken na zijn blessure en Valencia mag volgend seizoen een topfitte Australiër verwelkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties