Kevin De Bruyne heeft nu ook zijn eigen ... toernooi!

Kevin De Bruyne heeft nu ook zijn eigen ... toernooi!
Foto: © SC

KVE Drongen en Kevin De Bruyne organiseren voor het eerst een internationaal voetbaltornooi U15. Dat zal plaatsvinden op 21 en 22 mei 2016 op de terreinen van KVE Drongen. In totaal strijden 12 binnen- en buitenlandse ploegen een weekend lang om de felbegeerde KDB Cup Trofee.

Barcelona, Basel, Tottenham, Everton, Wolfsburg, ... er komen vanuit heel Europa topteams naar de KDB-cup, die zal doorgaan op 21 en 22 mei 2016.

Kevin De Bruyne, die een rasechte Drongenaar is, begon z’n voetbalcarrière als 6-jarige bij KVV Drongen –het huidige KVE Drongen. De populaire Rode Duivel werd al snel opgemerkt, en zou niet veel later een natuurtalent blijken.

Daarna ging het snel, maar ondanks zijn immense populariteit en z’n wereldklasse als voetballer, blijft Kevin met beide voeten op de grond. Met veel overtuiging zei hij ‘ja’ op de vraag of KVE Drongen samen met hem een jeugdtornooi mocht organiseren. Hij legt het zelf uit in een filmpje:

Volg alle ontwikkelingen van dit prachtige toernooi in wording ook via de facebookpagina en de website van het tornooi. "Zeker komen als je de nieuwe Messi of Hazard aan het werk wil zien", aldus De Bruyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties