Sprokkels: blessurezorgen bij Standard en Moeskroen, horrorblessure op WK voor clubs en wat met Harbaoui?

Redactie
| 3 reacties
Sprokkels: blessurezorgen bij Standard en Moeskroen, horrorblessure op WK voor clubs en wat met Harbaoui?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Het WK voor clubs is normaal gezien een feest voor de deelnemers, maar dat werd het allesbehalve voor Zou Zheng. De speler van Guanghzou Evergrande liep in de halve finale tegen FC Barcelona (3-0-verlies, lees verslag hier) een beenbreuk op na een horrorblessure. We geven de beelden mee, maar die zijn niet voor gevoelige kijkers.


 

  • Callexcell zit al 6 jaar op Stayen en wil dat vieren. Het wil dat vieren op unieke wijze. Medewerkers, leveranciers en klanten van het contactcenter kunnen op maandag 21 december de lucht in. Santa in the sky neemt edereen mee op een ‘vlucht’ in zijn slede. Op 50 meter hoogte kan iedereen genieten van een hapje en een drankje en tegelijk de Stayen-site eens bekijken vanuit een andere hoek.

  • Pech voor Yohann Thuram. De Franse goalie is niet alleen zijn plaats onder de lat kwijt bij Standard, maar hij ligt ook nog eens enkele weken in de lappenmand. Thuram ondergaat een meniscusoperatie en is vier tot zes weken buiten strijd.

  • Bij Moeskroen zijn de blessurezorgen groter. Noë Dussenne én David Hubert vielen aan het einde van de match tegen KRC Genk geblesseerd uit. De twee absolute sterkhouders van RMP weten wellicht vandaag meer over de aard van de blessure.

  • Bij Sporting Lokeren is er nog steeds geen nieuws over Hamdi Harbaoui. De spits is nog steeds niet speelgerechtigd en bij de club durven ze inmiddels geen voorspellingen meer te doen over het dossier. De match tegen Zulte Waregem, vrijdagavond, halen is quasi onmogelijk.

  • Bij KV Kortrijk krijgt doelman Sifakis vanavond de voorkeur op Keet. Dat was ook in de vorige bekerwedstrijden het geval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties