Preud'homme geeft tekst en uitleg over Vazquez: "Eenzelfde verhaal als bij Mathew Ryan"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 28 reacties
Preud'homme geeft tekst en uitleg over Vazquez: "Eenzelfde verhaal als bij Mathew Ryan"
Foto: © Photonews

Victor Vazquez wordt de laatste dagen meer en meer in verband gebracht met een vertrek bij Club Brugge. Ook Michel Preud'homme houdt rekening met het vertrek van de Catalaan. "Het is eigenlijk eenzelfde verhaal als met Mathew Ryan."

Cruz Azul heeft namelijk een riant contract klaarliggen voor Victor Vazquez. De Catalaan maakte er de voorbije maanden nooit een geheim van dat hij zijn (financiële) toekomst veilig wil stellen. 

Enig probleem: de Mexicanen zijn momenteel niet bereid om meer dan anderhalf miljoen euro op tafel te liggen voor de sterkhouder van Club Brugge. Op de geruchtenmolen is zelfs al sprake dat Vazquez met het zogenaamde transferitis kampt.

"Ik hou er momenteel geen rekening mee dat Victor aan zijn laatste wedstrijden voor Club Brugge bezig is", vertelt Michel Preud'homme. "Transferperikelen zijn er altijd en overal. Maar zolang er geen akkoord is..."

De Luikenaar trekt meteen de vergelijking met het vertrek van Mathew Ryan. "Natuurlijk heb ik Victor liever wel dan niet in mijn kern. Dat was ook zo met Mathew. Maar er zijn in het verleden nu eenmaal beloftes gedaan en afspraken gemaakt."

Er zijn in het verleden aanspraken gemaakt en beloftes gedaan aan Victor Vazquez

Michel Preud'homme

Preud'homme doelt op de contractverlenging van Vazquez (tot medio 2018, nvdr.), waarbij blauw-zwart de toegeving deed om hem te laten vertrekken bij een goed bod. 

Eén voordeel heeft MPH: met Hans Vanaken moet de vervanger niet meer aangetrokken worden. "Hans heeft de voorbije maanden tijd gekregen om ons spel te leren kennen. Ik heb hem ook gezegd om veel naar Vazquez te kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties