Landbouwgemeenschap reageert: "Laat Raman eens een weekje op de boerderij komen werken"

Landbouwgemeenschap reageert: "Laat Raman eens een weekje op de boerderij komen werken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman zoog zondagavond alle aandacht naar zich toe door de fans van Club Brugge op de korrel te nemen met de slogan: "Alle boeren zijn homo's". In het statement van de Buffalo's waren er excuses voor de landbouwgemeenschap. Die reageert met de nodige humor.

KAA Gent wil zich dan ook verontschuldigen, in eerste instantie bij de holebi-gemeenschap in het algemeen en bij de eigen holebi-supporters in het bijzonder.

KAA Gent verontschuldigt zich ook bij de landbouwgemeenschap die zich geviseerd kan voelen door deze totaal ongepaste uitlatingen.

Tot zover de woorden van de Buffalo's in een officieel statement, waarin excuses worden gemaakt voor de uitspraak van Benito Raman. Maar ook de landbouwgemeenschap wil wel een alternatieve straf voor Raman.

Weekje op de boerderij

"Ik denk dat hij de job helemaal onderschat", geeft een landbouwer uit West-Vlaanderen ons mee. "Bovendien ben ik helemaal geen supporter van Club Brugge. En ja, ik ben hetero", kan hij het allemaal relativeren.

"Wat denkt dat ventje wel? Dit is er toch over", was ook een collega uit Oordegem (Oost-Vlaanderen) helemaal mee in het verhaal. "Misschien moeten we hem als alternatieve straf eens een weekje op de boerderij laten werken?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties