Victor Vazquez op weg naar de uitgang? Pro's en contra's afgewogen

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 31 reacties
Victor Vazquez op weg naar de uitgang? Pro's en contra's afgewogen
Foto: © Photonews

Victor Vazquez wordt dezer dagen gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge. Het debat laait onder de fans dan ook hevig op: moet blauw-zwart de Catalaan laten vertrekken? Of net niet? Wij zochten enkele argumenten op.

Ja, Victor Vazquez heeft het gezien én gehad bij Club Brugge

De voorbije maanden was het duidelijk. Vazquez had in het tussenseizoen zijn transfer gemist en liep tegen zijn zin rond op Olympia. De flitsen van de middenvelder waren de voorbije weken dan ook povertjes.

Ja, Victor Vazquez kan Club Brugge nu een centje laten verdienen

We moeten niet rond de pot draaien. Vazquez gaat ondertussen stilaan richting dertig lentes. Voor een absolute toptransfer is het te laat, maar blauw-zwart kan nu wel nog iets verdienen. De West-Vlamingen betaalden in 2011 één miljoen euro voor Vazquez.

Ja, Club Brugge heeft nu Lior Refaelov én Hans Vanaken

Vorig seizoen was er Lior Refaelov die Club Brugge op sleeptouw nam toen Vazquez in de lappenmand - nog zo'n pijnpunt van de Catalaan - lag. Nu is Rafa er ook, maar ook Hans Vanaken moet in staat zijn om blauw-zwart te sturen.

Nee, Hans Vanaken is niet klaar om de rol op zich te nemen

Maar dan komen we ook meteen bij de meest gehoorde kritiek voor de voormalige sterkhouder van Sporting Lokeren. Vanaken zette de voorbije maanden grote stappen, maar heeft nog werk voor de boeg.

Nee, Victor Vazquez kan Club Brugge de titel bezorgen

Michel Preud'homme haalt het regelmatig eens aan. "Met Victor Vazquez (hij was geblesseerd in PO1, nvdr.) hadden we twee seizoenen geleden altijd de titel gepakt."

Nee, het geboden bedrag is veel te weinig

Cruz Azul is momenteel de enige club die concreet is voor Vazquez. De Mexicanen bieden anderhalf miljoen euro, maar dat is voor Vincent Mannaert toch zeker een miljoen of twee te weinig.

Moet Club Brugge Victor Vazquez laten gaan?

62%
34%
4%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties