Video: Vanderhaeghe haalt grapje uit met Vanhaezebrouck: "Dit is het grootste manco van Hein"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Video: Vanderhaeghe haalt grapje uit met Vanhaezebrouck: "Dit is het grootste manco van Hein"
Foto: © Photonews

Hein Vanhaezebrouck en Yves Vanderhaeghe werkten niet zo lang geleden nog samen bij KV Kortrijk en beide trainers kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Dat blijkt uit een grapje van Vanderhaeghe.

Het praatprogramma van de RTBF, La Tribune, vroeg aan Vanderhaeghe naar de grootste kwaliteiten én de gebreken van Vanhaezebrouck. De trainer van KV Oostende was in eerste instantie serieus, maar besloot uiteindelijk met een grapje.

"Ik gun Hein de titel van 'Trainer van het Jaar' van harte"

Dat Vanhaezebrouck zich tot Trainer van het Jaar kroonde op het Sportgala, vindt Vanderhaeghe niet meer dan normaal. “Het is oververdiend. Hij leidde Gent vorig jaar naar de titel en staat dit seizoen opnieuw op kop met zijn ploeg. Het is verdiend en ik gun het hem van harte.”

Waarna Vanderhaeghe pluimen op de hoed van Hein stak. “Hij weet een ploeg goed neer te zetten, kan er een systeem inslijpen. Daar is hij ontzettend sterk in.”

"Hein eet te veel" (lacht) 

Yves Vanderhaeghe

En toen kwam het grapje… “Zijn grootste manco? Euhm… Hij eet te veel”, grapte Vanderhaeghe nog tot slot. Vanhaezebrouck kon het grapje wel smaken en gierde het, samen met de aanwezige analisten, uit van het lachen. Bekijk het fragment via deze link.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties