Moeskroen-Péruwelz tuimelt verder, Janevski legt de schuld bij de last minute zomertransfers

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Luik
| 28 reacties
Moeskroen-Péruwelz tuimelt verder, Janevski legt de schuld bij de last minute zomertransfers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen-Péruwelz heeft na de winterstop nog een pak werk voor de boeg om de degradatie te verijdelen. Na de nederlaag bij Standard sloten les Hurlus 2015 af met een 0 op 9. "Dit was de match te veel voor ons", baalde coach Cedomir Janevski.

De vele blessures laten zich voelen bij RMP. "Met 6 à 7 jongens die er niet bij zijn, wordt het moeilijk. Hoewel we lange tijd stand hielden, konden we dat met de nieuwe spelers niet oplossen. Dit was de wedstrijd te veel voor ons."

"Door de slechte velden en vermoeide spelers volgde in december de weerslag

Cedomir Janevski

Janevski beseft goed waarom net nu heel wat van zijn manschappen ontbreken. "Veel spelers arriveerden in september zonder speelminuten."

"Nadien kenden we twee succesvolle maanden, maar in december volgde een weerslag. De vermoeidheid, gekoppeld aan de slechter wordende velden, eisten hun tol."

Ik verwacht niet veel van de wintermercato, al mag een goalgetter er wel bij

Cedomir Janevski

Een spannend slot van de reguliere competitie kondigt zich aan voor de Henegouwers. "Ik verwacht niet veel van de wintermercato, want met 30 spelers is onze kern al aardig gevuld. Een goalgetter mag er wel bij. Ik vind dat we nog steeds een goede kans hebben om in eerste klasse te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties