Reactie Ervaren mannen van Lokeren sakkeren: "We moeten stoppen met denken aan play-off 1"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Ervaren mannen van Lokeren sakkeren: "We moeten stoppen met denken aan play-off 1"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren ging zondagavond kansloos onderuit tegen Standard. De Waaslanders gaven niet thuis in hun eerste competitiematch van 2016 en dat zagen ook de ervaren mannen.

"Vandaag waren we gewoon niet bij de les. We mogen echt niet (meer) met play-off 1 bezig zijn. We moeten het nu echt match per match gaan bekijken. Je zou nochtans denken dat als je tegen Standard speelt, je net iets meer kan. Maar het zat er echt nooit in", aldus Denis Odoi na de match.

"Ik ben teleurgesteld met de manier waarop we voor de dag zijn gekomen", aldus Joao Carlos. "Wij moeten beter kunnen, al zeker in thuiswedstrijden."

"Geen twee geslaagde passes na elkaar gegeven"

Ook Davino Verhulst was niet tevreden met de match van Lokeren. "We hebben de spelers van Standard vanaf de eerste minuut hun zin laten doen. We hebben hen laten voetballen, en dan word het natuurlijk moeilijk, hé."

"We hadden allemaal meer verwacht van deze wedstrijd. Het is dan ook niet fijn om het jaar op deze manier in te zetten. Ik denk dat we vandaag geen twee geslaagde passes na elkaar hebben gegeven. Het was niet goed en we waren niet scherp genoeg", besloot de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties