Hoe zit het nu met het stadion van Zulte Waregem?

Hoe zit het nu met het stadion van Zulte Waregem?
Foto: © SC

Er was de voorbije week heel wat te doen rondom het stadiondossier van Zulte Waregem. Zo zou de tribune van vak X niet voor de start van de play-offs afraken. “Maar het belangrijkste is nu dat het vooruit gaat.”

De supporters van Zulte Waregem zijn positief in het steunen van hun ploeg, maar ook kritisch. Maar de nieuwe tribune voor de fans zal er dan misschien iets later dan verwacht komen, toch is het in ieders belang.

“Ik denk dat de supporters nu vooral willen zien dat het vooruit gaat”, weet Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans. “Maar de komende weken zal het ook vooruit gaan. Er moet altijd rekening gehouden worden met uitstel door klimatologische omstandigheden.”

Eindproduct zal er zijn

En het eindproduct is en blijft het belangrijkste: “De plannen zijn ietwat hertekend, omdat er een grote kantine op het gelijkvloers zal komen. Dat is ook naar de horeca-inkomsten belangrijk natuurlijk.”

Slotsom: “De deadline was kort, maar het eindproduct zal er zijn. Bovendien zal de club meteen na de bouw van de nieuwe tribune ook de tribune aan de kant van de Vijvers aanpakken. Er wordt dus wel degelijk verder gebouwd. AA Gent heeft bewezen hoe belangrijk een nieuw stadion is.”

We geven ter info ook even een fotoreportage van de thuiswedstrijden sinds de werken:

28 oktober 2015, Essevee - STVV

1 november 2015, Essevee - KV Kortrijk

27 november 2015, Essevee - Standard

12 december 2015, Essevee - Waasland-Beveren

27 december, Zulte Waregem - KV Oostende

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties