Rode Duivel mag toptransfer (voorlopig) vergeten, want zijn club laat hem onder geen beding vertrekken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Rode Duivel mag toptransfer (voorlopig) vergeten, want zijn club laat hem onder geen beding vertrekken
Foto: © photonews

Verschillende Europese topclubs trekken de laatste tijd opnieuw aan zijn mouw, maar Axel Witsel zal een toptransfer nog even uit zijn hoofd moeten zetten. Zijn club, Zenit Sint-Petersburg, zal hem namelijk niet laten gaan voor het einde van dit seizoen.

Witsel werd al in verband gebracht met een transfer naar Italië, Spanje en Engeland, maar het zal voorlopig ‘njet’ worden voor onze landgenoot. Zenit laat hem deze maand onder geen beding vertrekken. En de Russen hebben daar een goede reden voor.

Zenit hoopt ver te geraken in de Champions League en wil daarom zijn topspelers aan boord houden. Dat wil dus zeggen dat onder meer Hulk en Witsel niet mogen vertrekken voor het einde van het seizoen. Dat meldt de RTBF.?

(voorlopig) Niet naar Tottenham

Als Witsel een toptransfer wil realiseren, dan zal hij al zeker tot komende zomer moeten wachten. En ondertussen moet hij dan maar proberen om Zenit aan goede resultaten te helpen op het Europese toneel.

Tottenham Hotspur, dat de voorbije dagen in verband werd gebracht met Witsel, moet de Rode Duivel dan ook uit het hoofd zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties