Reactie Spelers redden (voorlopig) het vel van Walem: "In de kleedkamer staat iedereen achter de coach. Deze zege is voor hem"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 5 reacties
Spelers redden (voorlopig) het vel van Walem: "In de kleedkamer staat iedereen achter de coach. Deze zege is voor hem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk knokte zich vrijdagavond naar een verdiende zege tegen KV Oostende. Een deugddoende overwinning voor de West-Vlamingen, waar Johan Walem de voorbije dagen ter discussie stond. “Dit is een overwinning voor de coach”, aldus sterkhouder Maxime Chanot.

Na de match ging het natuurlijk over Johan Walem. “Heel de ploeg speelde voor de coach. De situatie waarin we verwikkeld waren, was onze fout. Wij moeten het nog altijd doen op het veld, hé. Ik ben dan ook blij met deze zege en blij voor de coach”, aldus Chanot.

“Walem heeft heel veel werk verricht sinds hij hier aan de slag is. Jammer genoeg draaide de ploeg de laatste tijd, sinds begin december, iets minder goed. Deze overwinning komt dan ook als geroepen. Als we de komende weken nog enkele zeges kunnen boeken, dan komt het wel goed met ons.”

"Deze ploeg moet krediet krijgen, want het is een overgangsseizoen"

Met Johan Walem aan het roer? Als het van Chanot afhangt wel. “Ik kan je met zekerheid zeggen dat de voltallige kleedkamer nog steeds achter de trainer staat. Met mezelf op kop. Ik hoop dat het bestuur onze trainer aan boord houdt, dat verdient hij.”

“Deze ploeg moet wat krediet krijgen, want het is en blijft een overgangsseizoen voor Kortrijk. We zijn heel wat spelers kwijtgespeeld", besluit Chanot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties