Sporting Lokeren neemt (weldra) afscheid van twee zomertransfers, versterking op komst?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Sporting Lokeren neemt (weldra) afscheid van twee zomertransfers, versterking op komst?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De deuren van de transfermarkt zijn nog een week open en ook bij Sporting Lokeren beweegt er nog een en ander. Zo maken de Waaslanders werk van enkele uitgaande transfers: Mohammad Ghadir en Filip Starzynski mogen allebei vertrekken.

Lokeren wil dus vooral afscheid nemen van twee tegenvallende zomertransfers. Ghadir en Starzynski verschenen in het begin van het seizoen nog vaak aan de aftrap, maar zakten nadien volledig weg.

Na de komst van Jaja Coelho en Hamdi Harbaoui verminderden hun speelkansen zienderogen. Onder Georges Leekens hoeven beiden al helemaal niet meer op veel speelminuten te rekenen. Een uitleenbeurt lijkt dan ook een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

Filip Starzynski

Starzynski vertoeft momenteel in Polen, waar hij medische testen aflegt bij Zaglebie Lubin, de huidige nummer 7 in de Poolse eerste klasse. Als die medische testen niets verdacht aan het licht brengen, dan verhuurt Lokeren de spelmaker tot het einde van het seizoen aan Lubin.

Mohammad Ghadir

Ghadir keert dan weer zo goed als zeker terug naar Israël. De snelle aanvaller mag weg, en zal in principe ook tot het einde van het seizoen verhuurd worden. De tijd dringt nog niet voor Ghadir, aangezien de transfermarkt in Israël langer open is dan in ons land.

Inkomende transfers?

Tot slot is het niet uitgesloten dat Lokeren ook nog een inkomende transfer realiseert. De Waaslanders zullen niet gek doen, maar als er zich op het einde van de mercato een opportuniteit voordoet, dan is er zeker en vast iets mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties