Toch niet weer? Zorgen om Matias Suarez!

Toch niet weer? Zorgen om Matias Suarez!
Foto: © photonews

Eén zin die wenkbrauwen deed fronsen vrijdag: "Matias Suarez is out met last aan de patellapees." Patella? Is dat niet die vervloekte pees die hem jaren achtervolgde en die zelfs een einde dreigde te maken aan zijn carrière? Bij Anderlecht houden ze hout vast...

De zware velden, de opeenvolging van matchen, het feit dat hij nog steeds niet voluit kan trainen,... Het kan er allemaal mee te maken hebben, maar het is toch wel onrustwekkend dat Suarez weer last voelt aan die pees. "Begin deze week heeft hij een 'shockwave-behandeling' ondergaan", liet Hasi weten.

Nog steeds geen volledig trainingsregime

Maar Hasi voegde er ook aan toe dat Suarez nog steeds een ander trainingsregime volgt. "Als wij twee keer per dag trainen, traint hij één keer met de groep en daarna individueel", liet hij weten. Dat betekent toch dat Suarez, ondanks de beweringen van de Spaanse dokter Cugat, nog niet helemaal de oude is.

Dat de dokter uit Barcelona hem met stamcellen behandelde heeft zeker geholpen, maar de vrees is dat de blessure ooit terugkeert. "Die blessure is er en helemaal zeker kan je natuurlijk niet zijn", aldus Hasi. Mogelijk gaat het deze keer om een lichte irritatie, maar bij elke kleine terugval houdt men bij Anderlecht toch het hart vast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties