Van de bank van Oostende naar spelen met Pirlo en Lampard: "Magisch"

Johan Walckiers Cédric De Volder
Johan Walckiers en Cédric De Volder
| 0 reacties
Van de bank van Oostende naar spelen met Pirlo en Lampard: "Magisch"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frédéric Brillant is niet langer een speler van KV Oostende. De verdediger gaat voor New York City FC voetballen. Een erg mooie transfer voor de 30-jarige Fransman.

Brillant verdedigde sinds 2013 de kleuren van KV Oostende, maar moest zijn plaats in de basiself afstaan aan David Rozehnal en Antonio Milic. En plots kwam er deze week dan een mooie transfer voor hem op de proppen richting ... New York City FC.

Een fantastische transfer, veel meer valt daar niet over te zeggen. "Eerlijk? Ik had dat zelf ook niet echt verwacht", beseft ook Brillant niet goed welke kans hij krijgt.

Plots met Kevin De Bruyne aan tafel -

Frédéric Brillant

"Ik ging mijn medische testen afleggen bij Manchester City en plots zat ik aan tafel met Kevin De Bruyne en zag ik Sergio Agüero & co trainen: waanzinnig. Net zoals spelen met Frank Lampard, Andrea Pirlo of David Villa iets magisch zal worden."

Slotsom: "Alleen al voor die toppers wilde ik naar daar. Dat zijn spelers die met Barcelona, Chelsea en Juventus alles wonnen. Ik kan er zelf enkel beter van worden. De coach verzekerde me dat hij in me gelooft en wil strijden voor de titel: stel je voor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties