Reactie Hét geheim van Dejaegere in bloedvorm: "Dansen met de familie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Hét geheim van Dejaegere in bloedvorm: "Dansen met de familie"
Foto: © photonews

Brecht Dejaegere begon 2016 als een raket. De middenvelder van AA Gent trof raak tegen Club Brugge, Standard én zondagavond tegen Waasland-Beveren. Dejaegere voelt zich goed en dan komt het vaak vanzelf.

"Voetbal zit voor 70% in het hoofd en daar zit het bij mij momenteel goed. Ik krijg veel vertrouwen van de trainers." Ook familiaal zit het snor bij Dejaegere. "Gisteren is heel mijn familie over de vloer geweest. Er is zélfs gedanst."

"Het was een super gezellige avond en dat heeft me geholpen. Ik wist dat ik goed in mijn vel zat." Dat zag je ook terug op het veld. Dejaegere zorgde zondagavond voor de impulsen en de acties tegen Waasland-Beveren.

Die matchen tegen Club, dat zijn de wedstrijden waar je het voor doet

"Ik weet dat ik met een individuele actie iets kan doen, maar Waasland-Beveren sloot het goed af. Simon kwam bijvoorbeeld vaak tegen twee, drie man. Gelukkig bleven we geduldig", aldus Dejaegere die de laatste weken steeds belangrijker wordt.

"Dat is positief, ik wil zo goed mogelijk blijven presteren", vervolgt de middenvelder die net op tijd in vorm zit voor de dubbele clash met Club. "Dat zijn de matchen waar je het voor doet, hé. We gaan er vol voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties