Deze toppers zijn na het seizoen transfervrij en mogen nu al benaderd worden; iets voor onze Belgische topclubs?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Deze toppers zijn na het seizoen transfervrij en mogen nu al benaderd worden; iets voor onze Belgische topclubs?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wintermercato sloot maandagavond onherroepelijk zijn deuren. Dat die deuren gesloten zijn, opent dan weer deuren voor spelers die na afloop van dit seizoen einde contract zijn bij hun ploeg. Sinds 1 januari mogen enkele toppers zelfs zonder toestemming van hun club praten met geïnteresseerden.

John Terry

De kapitein van Chelsea krijgt geen contractverlenging en moet dus op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij een andere Engelse club ziet hij zichzelf niet aan de slag gaan, misschien dat een move naar de Verenigde Staten een optie is?

Zlatan Ibrahimovic

De Zweedse vedette is einde contract bij PSG en tekende vooralsnog geen nieuwe deal. Waar ligt zijn toekomst? Dat weet niemand… Maar ongetwijfeld zal de interesse in Ibracadabra stilaan gaan toenemen.

Michael Carrick

De Engelsman is intussen 34 en is mogelijk aan zijn laatste maanden bij Manchester United bezig. Het is niet duidelijk of The Mancunians nog langer met hem door willen.

Joel Matip

De beresterke verdediger van Schalke 04 werd al meermaals in verband gebracht met een overstap naar een Engelse club. Sommige clubs wilden hem in januari al, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Liverpool, Sunderland en Newcastle United zouden hem na het seizoen transfervrij willen oppikken.

Ezequiel Lavezzi

De Argentijn was al bijna weg bij PSG, maar speelt er nu nog steeds. Zijn looneisen vormden voor veel clubs een struikelblok. FC Barcelona en Chelsea volgden hem de voorbije maanden.

Ever Banega

De Argentijn lijkt niet te staan springen om bij te tekenen bij Sevilla en een vertrek in de zomer zit er dus aan te komen. Manchester United, maar vooral Internazionale wil de middenvelder.

Darijo Srna

De rechtsback is ondertussen al 33 en speelt al héél lang voor Shakhtar Donetsk, waar zijn contract straks afloopt. Gaat de Kroaat het eens elders proberen of blijft hij toch in Oekraïne spelen?

Eder Balanta

De Colombiaan is amper 22 en is gekend bij de scouts van zowat iedere Europese topclub. Balanta zou komende zomer wel eens het koopje van de transferperiode kunnen worden.

Tony Vilhena

De Nederlander is nog maar 20 jaar oud, maar Feyenoord zou hem binnenkort wel eens gratis kunnen zien vertrekken. Southampton-trainer Ronaldo Koeman is alvast fan van Vilhena.

Andrija Zivkovic

De Serviër is pas 19, maar loopt over van het talent. Chelsea, Arsenal en Manchester City kennen hem maar al te goed en willen hem graag binnenhalen. Bij FK Partizan zien ze hun toptalent wellicht transfervrij vertrekken.

Victor Valdes

Standard huurt de Spaanse doelman tot het einde van het seizoen van Manchester United, dat het contract van Valdés wel nog eenzijdig kan verlengen met een jaar. Doet United dat niet, dan is de keeper vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties