Reactie Vreven zag goede zaken, maar ook serieus werkpunt: "Ik kan toch niet met 7 centrale verdedigers spelen, hé?"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 0 reacties
Vreven zag goede zaken, maar ook serieus werkpunt: "Ik kan toch niet met 7 centrale verdedigers spelen, hé?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren moest zaterdagavond 90 minuten lang knokken tegen OH Leuven, maar uiteindelijk sleepten de troepen van Stijn Vreven toch nog een punt uit de brand. De oefenmeester van de Waaslanders haalde na afloop van de match positieven punten uit de match, maar zag ook nog een serieus werkpunt.

“We speelden heel lang met tien man, en dat terwijl we op achterstand stonden. We kwamen twee keer terug van een achterstand, dus we hebben mentale weerbaarheid getoond. En dat is iets positiefs. Dat moet ons dan ook deugd doen met het oog op de toekomst.”

Maar Vreven zag ook een werkpunt voor zijn jongens. “Op dit niveau moet je volwassener kunnen verdedigen en ook de nul kunnen houden. Daar moeten we aan werken met het oog op de eerstvolgende matchen, want we verdedigden echt niet goed.”

"We scoren zelf nochtans genoeg goals"

“Aan het aantal doelpunten dat we zelf scoren, zal het niet liggen. We scoren vaak twee of drie keer en eigenlijk zou dat moeten volstaan om wedstrijden te winnen. Er is één probleem: we slikken te veel doelpunten. Maar ik kan nu toch ook niet met zeven centrale verdedigers aantreden, hé”, besloot Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties