Ronkende naam stelt zich kandidaat, Kortrijk twijfelt: "Een grote meneer, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Ronkende naam stelt zich kandidaat, Kortrijk twijfelt: "Een grote meneer, maar..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk is momenteel in alle rust en sereniteit op zoek naar een nieuwe trainer. De voorbije dagen kreeg de club al een pak kandidaturen binnen, waaronder ook die van Bernd Schuster. Al lijkt de kans quasi onbestaande dat de gewezen trainer van Real Madrid ook effectief naar KVK komt.

“Schuster? Ik heb er ook van gehoord”, aldus manager Patrick Turcq als we hem de naam van de Duitse trainer voorleggen. “Maar die kandidatuur is alleszins niet tot in mijn bureau geraakt.”

“Het is een grote meneer en dat is allemaal goed en wel… Maar kent die de Belgische competitie ook? Dat denk ik niet, hé”, gaat Turcq verder. “Schuster werkte in het verleden bij Barcelona en Real Madrid. Hij is het dus niet bepaald gewoon om op ons niveau te werken.”

Wembley

Schuster wordt dus wellicht niet de nieuwe coach van de Kerels, al kan Turcq er best wel om lachen. “Bij Real Madrid had hij misschien wel twintig oefenvelden, wij hebben er één. Dat wij op Wembley (Kortrijk noemt zijn oefenveld zo, nvdr.) trainen? Ja, dat is wel waar. (lacht) Maar neen, Schuster heeft niet het ideale profiel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties