Er voelt er zich eentje klaar om trainer te worden bij Anderlecht: "Makkelijker om met 20 vedetten te werken"

Redactie
| 38 reacties
Er voelt er zich eentje klaar om trainer te worden bij Anderlecht: "Makkelijker om met 20 vedetten te werken"
Foto: © photonews

Felice Mazzu is een man die op tactisch gebied hoog aangeschreven staat. Er was al een flirt met Standard, maar die schoot hij zelf af. Nu circuleert er in de wandelgangen dat Anderlecht hem volgt.

Standard dus. "Omdat het niet het juiste moment was. Voor Charleroi. Als je arm bent en ­iemand geeft je een brood zodat je kan eten. Door dat brood overleef je en krijg je je leven weer op de rails. Maar 6 maanden later biedt iemand anders je 2 broden aan. Moet ik dan degene die mij gered heeft in de steek laten? Zo ben ik niet", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Maar nu heeft hij bij Charleroi heel goed werk verricht en zou een aanbod van een topclub niet zomaar naast zich neergelegd worden. "Ik heb een filosofie en een spelsysteem die bij Anderlecht kunnen passen. Met vedetten werken? Het is makkelijker om met 20 vedetten te werken dan met 2. Dan heb je gewoon een collectief van vedetten."

"Als Anderlecht zegt: We denken aan jou, maar je moet je aanpassen, dan pas ik me aan. Ook al kost het me mijn naturel. Soms zijn er verplichtingen waaraan je je moet aanpassen", aldus Mazzu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties