Dit is ons Team van de Week!
Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties

Club Brugge en KV Kortrijk zijn de hofleveranciers voor het Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © sdg

Club Brugge overklaste KVC Westerlo, KV Kortrijk nam vlotjes de maat van STVV en Waasland-Beveren en KV Oostende zetten respectievelijk RSC Anderlecht en KAA Gent opzij. Wie ons Team van de Week haalde? Dat kom je hieronder te weten!

Bizot in doel

Tijdens Sporting Lokeren-KRC Genk waren het niet de veldspelers, maar wel de doelmannen die een hoofdrol opeisten. Davino Verhulst en Marco Bizot keepten een prima match, maar de Nederlander won uiteindelijk op punten omdat hij iets meer cruciale reddingen verrichte. De Nederlander haalt daardoor ook ons elftal.

Waasland-Beveren boven in de verdediging

Waasland-Beveren haalde het met 1-0 van RSC Anderlecht en de troepen van Stijn Vreven hielden dus nog een keer de nul. De voltallige verdediging deed de bijnaam van de Waaslanders – De Leeuwen – alle eer aan, maar vooral Jonathan Buatu en Laurent Jans vielen ons op. Nog in de defensie: Adam Marusic. Hij werd verrassend als rechtsback uitgespeeld, maar deed het ge-wel-dig.

Heel druk op het middenveld

Een druk bevolkt middenveld deze week, en dan hebben we onder meer al Sébastien Siani, Kevin Vandendriessche en Adrien Trébel moeten ontgoochelen. Wél in de ploeg: Claudemir, Hans Vanaken, Mathieu Dossevi, Michiel Jonckheere en Elohim Rolland. Allemaal uitblinkers én heel erg beslissend tijdens het voorbije weekend.

Griekse kracht en OHL-killer in de aanval

Voorin opteren we voor het duo Thanasis Papazoglou-Anice Badri. Beide heren tekenden voor twee doelpunten. Voor Papazoglou waren het zijn eerste doelpunten sinds eind november, terwijl Badri OHL eigenhandig over de knie legde en Moeskroen nieuw leven inblies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties