Reactie Mbaye Leye: "Met Mourinho of Guardiola als coach zou het net hetzelfde zijn"

Mbaye Leye: "Met Mourinho of Guardiola als coach zou het net hetzelfde zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging in eigen huis de boot in tegen KV Mechelen (2-3). Na de match troffen we dan ook een erg teleurgestelde Mbaye Leye. Die ook erg kritisch was. "We hebben allemaal samen gefaald!"

"We hadden het lastig in de eerste helft, maar toch stonden we bij de rust 1-0 voor. We hadden de controle, en dan geven we het in de tweede helft op zo'n manier weg? Dat kan eigenlijk niet", beseft de spits van Essevee.

Toch wil hij niet dat er geschoten wordt op bepaalde spelers: "De fans moeten niet praten over een verdediger of over Sammy", meent de kapitein. "We maken als ploeg de fouten met zijn allen, want we krijgen de informatie en de beelden en slagen er toch niet in om domme tegengoals te vermijden."

En ook de coach wordt door Leye uit de wind gezet: "Hij heeft al alles geprobeerd dit seizoen. Met verschillende systemen. We moeten vooral naar onszelfs kijken, want met Mourinho of Guardiola aan de leiding van dit team waren de problemen er ook geweest. Het is nu aan ons om hard te werken en de oplossing te gaan vinden, want we hebben ze nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties