Hein voelt de honing er binnenkort weer afdruipen: "Men gaat nog serieus rekening met ons moeten houden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 27 reacties
Hein voelt de honing er binnenkort weer afdruipen: "Men gaat nog serieus rekening met ons moeten houden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent beleeft een eerste vormdip na een succesvol titeljaar en aansluitende Champions League-campagne. Maar van ongerustheid is geen sprake. "Gent zal nog gevaarlijker dan voordien terugkeren", waarschuwt Hein Vanhaezebrouck.

Na de 5-2-nederlaag bij KV Oostende voerde AA Gent deze week heel wat gesprekken over wat er allemaal misliep. "Hier gaan we sterker uit komen", gaf een strijdvaardige Vanhaezebrouck mee in aanloop naar de match tegen Sporting Lokeren. "Al die negatieve ervaringen maken ons beter. Je hebt dat nodig om te groeien."

De tegenstand wordt jaloers en plooit zich dubbel

"Iedereen zwaaide met lof en goot met ketels honing over ons. Het droop eraf. We konden bijna niet meer ademen. Men vond op een bepaald moment dat er te veel aandacht naar ons ging. Dan wordt de tegenstand jaloers en gaat die zich dubbelplooien."

"We zijn minder goed bezig, maar het is aan ons om hieruit te komen. Dan is Gent nog gevaarlijker dan voordien. Als mijn spelers dit kunnen verwerken, gaat men nog serieus rekening met ons moeten houden", belooft de Gentse oefenmeester."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties