Club Brugge heeft het momentum: "Maar onze achtervolgers staan er ook"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 0 reacties
Club Brugge heeft het momentum: "Maar onze achtervolgers staan er ook"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wil zondag voortbouwen aan de winnende reeks op het veld van KRC Genk. Michel Preud'homme wil echter niet te ver vooruitkijken. "De waarheid van vandaag is niet de waarheid van play-off 1."

Club Brugge won de laatste zeven competitiewedstrijden en doet zo even goed als in het laatste kampioenenjaar. Ook in de Cristal Arena wil Michel Preud'homme een vervolg breien aan dat momentum.

"Maar ik wil er niet te veel conclusies aan vastpinnen", aldus de coach van blauw-zwart. "Het klopt dat Club Brugge nu als dé te kloppen ploeg wordt gezien, maar onze achtervolgers staan er ook."

Goede resultaten zijn geen aanleiding om minder hard te werken

Michel Preud'homme

De Luikenaar doelt dan vooral op KAA Gent en RSC Anderlecht. "We tellen slechts drie punten voorsprong op de Buffalo's. En Anderlecht slaagde er gisteren in om te winnen van een Griekse topclub en een scheidsrechter."

"Het klopt dat we momenteel goed bezig zijn", besluit Preud'homme. "Maar het is ook al anders geweest, hé. Of we nu rustig naar de wedstrijden kunnen toeleven? Nee, goede resultaten zijn geen aanleiding om minder hard te werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties