Kopzorgen voor Louis Van Gaal laten nieuw supertalent aan de oppervlakte komen

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 1 reacties
Kopzorgen voor Louis Van Gaal laten nieuw supertalent aan de oppervlakte komen
Foto: © photonews

Er komt maar geen einde aan het blessureleed bij Manchester United. Met Donald Love heeft het al zeventien spelers in de lappenmand liggen. Kopzorgen voor Louis Van Gaal dus.

Centrale verdediger Donald Love viel uit met een hamstringblessure tijdens een wedstrijd met de beloftenploeg tegen Middlesbrough FC. Love is daarmee nummer zeventien op de blessurelijst van Louis Van Gaal. Eerder verloor de Nederlander al:

Wayne Rooney, Antony Martial, Bastian Schweinsteiger, Luke Shaw, Matteo Darmian, Phil Jones, Ashley Young, Antonio Valencia, Cameron Borthwick-Jackson, Sam Johnstone, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Sean Goss, Marouane Fellaini en Will Keane.

Daarom dus dat youngsters als Marcus Rashford hun kans krijgen in het eerste team en dat zal ook woensdag tegen Watford het geval zijn. Gelukkig voor Manchester United doen ze dat uitstekend.

Afgelopen weekend wonnen de Mancunians nog met een extreem jonge ploeg van Arsenal. Het werd 3-2. 18-jarig supertalent Rashford was betrokken bij alle doelpunten. Hij scoorde twee keer én gaf een assist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties