Reactie Simons zette nog eens een elfmeter om: "Ik vroeg nochtans aan Izquierdo of hij wilde trappen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 9 reacties
Simons zette nog eens een elfmeter om: "Ik vroeg nochtans aan Izquierdo of hij wilde trappen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons heeft gisteren nog eens gescoord van op elf meter. De aanvoerder van Club Brugge zette zijn ploeg zo op weg naar de overwinning tegen STVV.

Al moet het gezegd: José Izquierdo ging heel graag tegen de grond na het contact met Damien Dussaut. Nicolas Laforge twijfelde echter niet en wees naar de stip, terwijl de fans van Club Brugge om Timmy Simons schreeuwden.

"Joske stond ook op de lijst", vertelt de aanvoerder. "Ik heb hem nog gevraagd om hij de strafschop zelf wilde trappen. Voor een aanvallende speler is het altijd lekker om te scoren, hé."

Of ik ook de volgende strafschop zal geven? Dat zien we dan wel

Timmy Simons

Voor Simons was het de eerste omgezette elfmeter nadat hij vorig seizoen twee keer miste. "Maar daar was ik niet mee bezig. Op zo'n moment ben je gefocust op die bal. Of ik de volgende ook zal geven? Dat zien we dan wel."

Kloof opnieuw uitgediept

Door het verlies van RSC Anderlecht en het gelijkspel van KAA Gent loopt blauw-zwart opnieuw uit. "Maar daar moeten we niet mee bezig zijn. Enkel de eigen prestatie telt. Je moet eerst zelf winnen vooraleer je kan gaan tellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties