Reactie Sandy Walsh is kristalhelder over zijn rode kaart

Robby Morren
Robby Morren vanuit Luik
| 18 reacties
Sandy Walsh is kristalhelder over zijn rode kaart
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sandy Walsh liep tijdens de topper tegen Standard tegen een rood karton aan. De rechtsback was na afloop niet te beroerd om toe te geven dat de ref de juiste beslissing nam.

Walsh en Edmilson, het zal wel nooit boteren tussen die twee. Enkele maanden geleden daagde Walsh Edmilson uit toen Genk op voorsprong stond tegen STVV. Weken later wist Edmilson te scoren tegen Genk in de beker en had hij zijn revanche beet. Zaterdag was het opnieuw prijs tussen de twee.

Het was een correcte beslissing van de scheidsrechter

Walsh ging fel door op de enkel van Edmilson en pakte een rode kaart. "Hij keek naar mij vooraleer hij de bal kreeg. Ik wilde de bal onderscheppen en voerde een tackle uit. Ik kwam te laat en raakte zijn enkel. Het was een correcte beslissing van de scheidsrechter", gaf Walsh toe. "Ik had absoluut geen intentie om hem pijn te doen."

De verdediger baalde natuurlijk na de nederlaag. "We waren goed aan de wedstrijd begonnen en we klommen op voorsprong, het perfecte scenario. Na de pauze incasseerden we te snel die tegengoal. We hebben hard gewerkt voor een resultaat, maar we hebben door onszelf verloren", oordeelt hij streng.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties