Gent-fans nemen Wolfsburg over: "We winnen met 0-2!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Wolfsburg
| 18 reacties
Gent-fans nemen Wolfsburg over: "We winnen met 0-2!"

In Wolfsburg hebben een pak Gentse fans verzamelen geblazen aan de lokale Ierse pub. Ondanks de aartsmoeilijke opdracht van de Buffalo's van vanavond hebben heel wat supporters er toch een goed oog in.

Volgens Benjamin Bundervoet, beter bekend als de Gentse mascotte en initiatiefnemer van supportersclub Picasso Indians, wordt het een makkelijke overwinning voor de Gentenaars. "Bij de rust staan we al 0-1 voor en Coulibaly maakt aan het eind nog de 0-2."

Ook voor het vervolg heeft hij een duidelijk plan. "Ik hoop dat we eerst tegen PSV uitkomen, om daarna in de volgende ronde Barcelona te loten." Toch blijft de teneur vooral dat Gent vanavond niets te verliezen heeft.

De aanwezige supporters zijn vooral trots dat hun 'Gantoise' het al tot in de achtste finales kon schoppen. Verliest het team van Hein Vanhaezebrouck vanavond kansloos, dan nog zullen de fans hun team een mooi afscheid van de Champions League gunnen.

Probleempje: het bier is op

Op dit moment overheerst vooral de euforie in de straten van het niet bijster gezellige Wolfsburg. Naast de Ierse pub werd ook een ander café ingepalmd dat al na enkele uren door de biervoorraad zat. Hieronder kan u het sfeerverslag van het Gents feestje vinden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties