Paniek bij Antwerp na de 3 op 12? Slechts twee teams kunnen de Great Old écht bedreigen

Redactie
| 13 reacties
Paniek bij Antwerp na de 3 op 12? Slechts twee teams kunnen de Great Old écht bedreigen
Foto: © photonews

Na de 3 op 12 houdt Antwerp slechts 2 punten van zijn voorsprong op eerste achtervolger Tubeke over. Maar hoeft de Great Old zich wel zorgen te maken?

Hoewel Antwerp met een bijzonder kwalitatieve kern aan het seizoen begon, verloopt de titelrace niet zoals verhoopt. Tubeke hijgt plots in de nek en zal het de oudste club van het land nog knap lastig maken. Komend weekend wacht een thuisduel tegen degradatiekandidaat Heist. De Waals-Brabanders zijn niet langer alleen afhankelijk van scherpschutter Diallo en hebben met een 9 op 9 de wind in de zeilen.

De Heistse val

Toch is Heist een gevaarlijke klant. Dat ondervond nummer 3 WS Brussel. De ambitieuze troepen van sterke man John Bico verloren vorige speeldag verrassend met het kleinste verschil en lieten de kans liggen om op gelijke hoogte te komen. De Brusselaars hebben bovendien een extra match in de benen.

Kloof van 6 punten

Nummers 4 en 5, Eupen en Cercle Brugge, volgen al op 6 punten. De Panda's draaien echter zoals elke keer geen constant seizoen. De vraag is dus hoelang de hoogconjunctuur na de 9 op 9 blijft aanhouden in de Oostkantons.

Met Roeselare, Lommel United, Virton, Tubeke en Antwerp hebben de Duitstaligen nog een pittig schema voor de boeg, net als de Vereniging. Ook de manschappen van Fred Vanderbiest eindigen met een zwaar programma, en presteren te onregelmatig om een gooi te doen naar plek 1 lijkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties