Fauré kan hoge verwachtingen bij Antwerp (nog) niet inlossen: "Maar één doelpuntje en de motor slaat aan"

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Dirk Pieters
| 7 reacties
Fauré kan hoge verwachtingen bij Antwerp (nog) niet inlossen: "Maar één doelpuntje en de motor slaat aan"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC haalde in januari met Cédric Fauré de topaanvaller van Union SG weg. Het kanon van de Fransman schiet echter niet zoals dat in Brussel wel het geval was. "Ik heb gewoon nog een doelpuntje nodig."

Met elf goals was Cédric Fauré verantwoordelijk voor het uitstekende parcours van Union SG voor de winterstop. Het is overigens geen verrassing dat de hoofdstedelingen na het vertrek van de aanvaller een duik naar beneden hebben genomen.

Maar het kanon van de Fransman moet nog worden afgesteld naar Antwerpse normen. "Eén doelpuntje in vijf wedstrijden is te weinig", beseft Fauré zelf ook. "Eén doelpuntje is genoeg om de motor opnieuw aan de praat te krijgen."

Antwerp FC is nog steeds favoriet voor de titel

Cédric Fauré

"Ik ben een spits die de bal graag voelt", gaat Fauré verder. "En dat mis ik wel een beetje. Bij Antwerp komen er veel voorzetten, maar die zijn niet altijd even precies. Dat is geen kritiek, hé. We werken samen hard om dat aspect te verbeteren."

De Great Old had enkele weken geleden nog een riante voorsprong, maar ondertussen is AFC Tubize tot op twee punten genaderd. "Maar Antwerp is nog steeds favoriet voor de titel", besluit Fauré. "We zijn dé te kloppen ploeg, maar zullen ons doel halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties