Sprokkels 18/03: Belgische Galatasaray-huurling in hoofdmacht Manchester City

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 18/03: Belgische Galatasaray-huurling in hoofdmacht Manchester City
Foto: © photonews

De wintermercato ligt dan wel achter ons, maar onze redactie krijgt dagelijks nog steeds een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • David Alaba heeft toekomst bij FC Bayern München, de 23-jarige vleugelverdediger verlengde zijn contract bij Der Rekorsmeister tot 2021. De Oostenrijker geeft aan blij te zijn met zijn nieuwe verbintenis. ''Ik ben hier opgegroeid en wil de recente successen graag een vervolg geven'', vertelde de linksachter op de clubwebsite. Woensdag stootte Bayern nog door naar de kwartfinale van de Champions League ten koste van Juventus.
  • Arsène Wenger heeft toegegeven dat hij Lukaku al volgde toen de spits nog bij Anderlecht speelde. ''Maar hij koos toen voor Chelsea'', vertelde de Arsenal-trainer in een persconferentie.
  • Manchester United en Liverpool moeten op 19 mei voor de Disciplinaire commissie van de FIFA komen wegens het wangedrag van de fans in het Europa League duel van donderdag. Tijdens de wedstrijd in Old Trafford werden er projectielen op het veld gegooid en er werd vuurwerk afgestoken op de tribunes. De wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor Liverpool met 3-1 wint op aggregate score.
  • Michel D'Hooghe verdient 270.000 euro per jaar bij het Uitvoerend Comité van de FIFA. De wereldvoetbalbond kwam naar buiten met de lonen van de hoge functionarissen. Sepp Blatter streek 3.8 miljoen euro op.
  • Jason Denayer zit volgend seizoen bij de hoofdmacht van Manchester City. De Belgische centrale verdediger die momenteel uitgeleend wordt aan Galatasaray kreeg te horen dat hij volgend jaar bij de eerste selectie zit. Of hij ook aan spelen toekomt is een ander verhaal. City is op zoek naar nieuwe topverdedigers aangezien Mangala en Demichelis waarschijnlijk vertrekken deze zomer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties