De ongelooflijke statistieken van MSN én Barcelona: 3 goals per match, 38 matchen ongeslagen, ...

De ongelooflijke statistieken van MSN én Barcelona: 3 goals per match, 38 matchen ongeslagen, ...
Foto: © Photonews

Gisteren werd Arsenal zakelijk over de knie gelegd, in de Primera Division gaat alles naar behoren en het team is ondertussen - hou u vast - 38 matchen ongeslagen. Wie stopt de machine die Barcelona is? Niemand. Extra bonuspunten voor MSN, die samen alles en iedereen op een hoopje spelen.

De cijfers van Messi, Suarez en Neymar vergelijken met de spitsen die de afgelopen tien jaar de aanval van FC Barcelona droegen: het is quasi onbegonnen werk. Nooit waren aanvallers van de Blaugrana beter bij schot dan sinds MSN er de dienst uitmaakt.

Het maakt van Barca ook een machine die onstopbaar is. Zo is het team nu 38 matchen ongeslagen, een nieuw record en een verbetering van de 35 matchen van Real Madrid. Het zorgt er ook voor dat het in alle competities geweldig loopt voor de Catalanen.

In de Primera Division heeft Barca acht punten meer dan Atlético Madrid en zelfs twaalf punten voorsprong op Real Madrid, in de Champions League werd de kwartfinale met sprekend gemak gehaald en in de Copa del Rey speelt het de finale in mei tegen Sevilla.

105 op 149 voor MSN

50 duels met inzet speelden ze al, 39 daarvan wonnen ze. Acht gelijke spelen en drie nederlagen, waarvan de laatste bij Sevilla (2-1 op 3 oktober 2015). 149 keer scoorden ze al in die 50 duels, bijna drie gemiddeld dus. Met dank ook aan MSN, want zij zorgen voor een leeuwendeel van de goals.

Luis Suarez scoorde over alle competities heen liefst 43 keer, Lionel Messi al 36 keer en Neymar 26 keer. Samen goed dus voor 105 goals, of meer dan 2/3 van het totaal van Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties