Lokeren geeft smaakmaker uit tweede klasse nog niet op: "Interessant profiel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Lokeren geeft smaakmaker uit tweede klasse nog niet op: "Interessant profiel"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren kan - nu het zeker is van een verlengd verblijf in eerste klasse - beginnen bouwen aan een competitieve kern voor de volgende voetbaljaargang. Mathieu Maertens was eind januari al in beeld bij de Waaslanders, maar is hij nu nog steeds een optie?

“Maertens heeft een heel interessant profiel. Jammer genoeg – in de eerste plaats voor hem in de tweede plaats ook voor ons – was hij eind januari geblesseerd. Maar het is een jongen met kwaliteiten en met potentieel, dat is duidelijk”, zo vertelt Georges Leekens in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Hoewel het tijdens de wintermercato niets werd, lijkt Leekens de komst van Maertens nog niet uit zijn hoofd gezet te hebben. “Het is mogelijk dat daar nog iets van in huis komt”, blijft de oefenmeester van Lokeren op de vlakte.

"Transferprijs was eind januari redelijk hoog"

Georges Leekens

Bovendien weet Lokeren al grotendeels welk vlees het in de kuip heeft met Maertens. “Arnar Vidarsson (assistent van Leekens, nvdr.) heeft nog met hem samengewerkt bij Cercle, dus dat is mooi meegenomen."

"Maar we geven niet zomaar geld uit. Want ik herinner me dat de transferprijs (500.000 euro, nvdr.) eind januari redelijk hoog was”, besluit Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties