Jason Denayer steekt ambities niet weg: "Ik wil doorbreken bij Manchester City"

Maarten Pottie vanuit Brussel
| 0 reacties
Jason Denayer steekt ambities niet weg: "Ik wil doorbreken bij Manchester City"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jason Denayer is nog steeds eigendom van Manchester City, maar wordt momenteel uitgeleend aan Galatasaray. Hij sprak over het seizoen in Turkije en zijn toekomstplannen bij de Engelse club.

Jason Denayer had geen makkelijke start bij Cim Bom. Hij speelde dit seizoen nog maar 12 wedstrijden in de Turkse competitie. "Het was ook een moeilijk begin omdat de trainer me eerst centraal in de verdediging posteerde en later op rechts, ik had wat aanpassingstijd nodig op die positie. En ik ben ook twee keer geblesseerd geweest", aldus de Belgische verdediger.

Na zijn blessureleed ging het beter voor de 22-jarige: "Ik mocht veel meer centraal spelen en ik heb mijn plaats in de ploeg nu gevonden." Denayer vindt niet dat zijn periode in Turkije verloren tijd is. "Ik kan wel beter, maar teleurgesteld over mijn seizoen ben ik niet", zegt hij.

Manchester City

Volgend jaar wil Denayer graag doorbreken bij Manchester City. "Natuurlijk wil ik me tonen bij mijn club, dus ik wacht op mijn kans. Maar als het niet goed loopt bij City, zal het elders wel lukken", vertelt hij.

"Alles hang af van de voorbereiding bij City." Nieuws over volgend jaar heeft Denayer nog niet: "Misschien heeft de club al gebeld met mijn zaakwaarnemer, maar ik focus me liever op dit seizoen. Maar ik denk niet dat ik volgend seizoen nog bij Galatasaray speel."

Natuurlijk is een coach als Guardiola een extra motivatie om te slagen

-Jason Denayer

Volgend seizoen is de trainer van The Citizens Pep Guardiola en daar is Denayer wel enthousiast over. "Natuurlijk is een coach als Guardiola een extra motivatie om te slagen. Maar ik heb nog geen telefoontje gehad, nee", vertelt de viervoudig international al lachend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties