KV Oostende stelt zijn doel: "We beginnen niet zonder ambitie aan PO 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
KV Oostende stelt zijn doel: "We beginnen niet zonder ambitie aan PO 1"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Over enkele dagen start de kampioenendans. Play-off 1 wordt tien speeldagen lang het strijdtoneel voor onze zes beste teams. De inzet: de titel en enkele Europese tickets. Wij peilen naar de verwachtingen van de deelnemers. Vandaag laten we KV Oostende aan het woord.

Reguliere competitie: ONDERSCHEIDING

Voor de start van de competitie maakte onze redactie een pronostiek op. Wij plaatsten KV Oostende op de achtste plaats. Dat ze een ticketje voor play-off 1 zouden pakken, hadden wij niet verwacht. Dat ze op een bijzonder knappe vierde plaats zouden eindigen al helemaal niet.

KV Oostende prijkte een tijdlang op de eerste stek, de Kustboys kenden een ronduit schitterend seizoensbegin. Het viel te verwachten dat de troepen van Yves Vanderhaeghe dat niet konden vasthouden, maar eindigen op de vierde plaats is een geweldig succes. "Dit gaat in de geschiedenisboeken", vertelde een speler ons.

Doelstelling play-off 1: 4de plaats

"Ik verwacht heel veel mooie wedstrijden in play-off 1", zegt Wouter Biebauw in een gesprek met Voetbalkrant. "We zullen van Roeselare onze thuishaven maken. We hebben die vierde plaats nu in handen en we willen zeker niet zonder ambitie aan play-off 1 beginnen."

De doelman hoopt dat zijn team wat minder doelpunten zal slikken en dan moet die vierde plaats houden mogelijk zijn. "We proberen de nul wel te houden, maar het komt er nog niet genoeg uit. Dat is een werkpunt. Onze doelstelling moet dan uiteindelijk zijn om die vierde plaats vast te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties