Er kan nog een grapje af bij Hairemans: "Als het nog misloopt? Dan verhuis ik beter uit Deurne"

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 5 reacties
Er kan nog een grapje af bij Hairemans: "Als het nog misloopt? Dan verhuis ik beter uit Deurne"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC kan vrijdag opnieuw een stapje dichter bij de grootse terugkeer naar eerste klasse komen. De roodhemden tellen de wedstrijden af. Het eerstvolgende slachtoffer moet Lierse SK worden.

De streekderby tussen Antwerp FC en Lierse SK zal alvast voor een volle Bosuil worden gespeeld. De fanatieke fans van de Great Old zijn alleszins op post. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

"Je merkt dat de fans een beetje titelstress beginnen te krijgen", grijnst Geoffry Hairemans. "Er zijn er bij onze aanhang al dertienduizend kampioen, hé. (knipoogt) Maar de spelers hebben er geen last van."

Er kan zelfs nog een grapje af bij de sterkhouder. "Ook mijn vrienden rekenen elke dag opnieuw. Hoeveel punten zijn er nog nodig? Wanneer kunnen we de titel pakken? Als het nu zou mislopen? Dan verhuis ik beter uit Deurne."

"Al zie ik dat niet meteen gebeuren. Ook onze concurrenten laten regelmatig steken vallen. Stel dat we onderuit geen tegen Lierse SK en bij Cercle Brugge? Dan is er nog geen reden tot paniek."

Ook onze concurrenten laten regelmatig steken vallen

Geoffry Hairemans

"Antwerp moet enkel naar zichzelf kijken", besluit Hairemans. "Al geef ik toe dat ik de uitslagen van onze concurrenten ook elke week zit te bestuderen. (lacht) Dat is normaal, hé. Welke ploeg we zeker in het oog moeten houden? Dat zal KAS Eupen zijn..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties