Niet alleen Velikonja kan Antwerp pijn doen: "Alles gaat weer vlotjes, we zijn voorbereid op een hevige match"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Niet alleen Velikonja kan Antwerp pijn doen: "Alles gaat weer vlotjes, we zijn voorbereid op een hevige match"
Foto: © SC

Met 21 goals toonde Etien Velikonja dit seizoen zijn waarde al voor Lierse SK. Toch belooft het gevaar in de Antwerpse derby vrijdagavond niet alleen van hem te komen.

Bij de Pallieters groeit ook Ayub Masika naar zijn beste vorm toe. De winger dolde in de laatste match tegen Heist (4-0) met Jan en alleman, maar moest wel na een uur voetballen naar de kant. Daar heeft de Keniaan een logische verklaring voor.

"Na 60 minuten waren mijn spieren totaal vermoeid", legt Masika uit bij Voetbalkrant.com. "Tests toonden aan dat ik de voorbije drie weken te hard had getraind. Na mijn hamstringblessure wilde ik snel mijn conditie weer opbouwen. Een weekje relatieve rust kwam net op tijd. Ik voel me klaar voor de eindstrijd."

We komen uit een moeilijke periode, maar nu gaat alles vlotjes

Ayub Masika

En zo is de vleugelaanvaller helemaal klaar om competitieleider Antwerp partij te geven. Lierse vecht immers nog steeds een verbeten strijd uit om in die top 8 te geraken.

"We komen uit een moeilijke periode, maar nu gaat alles weer vlotjes. We zijn voorbereid op een hevige match. Een duel tegen Antwerp is altijd speciaal voor ons, de club en de fans. Het is jammer dat er geen supporters meekomen, maar ze staan wel achter ons", weet Masika

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties