Zulte Waregem kijkt vooruit naar clash met Gent: “Daaruit kunnen we leren”

Zulte Waregem kijkt vooruit naar clash met Gent: “Daaruit kunnen we leren”
Foto: © photonews

Zulte Waregem begint play-off 1 meteen met een wedstrijd in de Ghelamco Arena. “We spelen tegen de kampioen, maar ik hoop dat de match wat lijkt op de vorige wedstrijden die we tegen Gent hebben gespeeld”, ziet Steve De Ridder het zitten.

“Het was wat zuur, de manier waarop we in Gent nog punten verloren in de competitie. Ook in de Beker van België hadden we misschien meer verdiend dan we krijgen, maar van onze prestaties tegen de Buffalo’s mogen we tevreden zijn”, knikt De Ridder.

“En dus hopen we ook deze keer punten te pakken. Gent is intrinsiek beter, maar we hebben iets om voor te voetballen en willen onze doelen bijstellen. Misschien kunnen we iets leren uit de klappen die we gekregen hebben in de reguliere competitie.”

Gent staat er toch maar mooi –

“Gent is nog sterker dan vorig jaar”, meent Francky Dury. “Of ze in een dipje zitten? Ze hebben een paar weken gekregen om de batterijen op te laden en ze hebben ondanks een mooi Europees parcours weinig punten verloren in de competitie.”

“Ze staan er toch maar mooi. In de play-offs zal het natuurlijk van details afhangen, maar ze spelen samen met Club Brugge en Anderlecht zeker mee voor de titel. Wij gaan voor plek 4 en willen zeker ook iets halen tegen de grote ploegen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties