Reactie Coaches van Mechelen en STVV zijn het met mekaar eens: "Dit was een slechte wedstrijd"

Diederik Geypen
Maarten Pottie en Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 3 reacties
Coaches van Mechelen en STVV zijn het met mekaar eens: "Dit was een slechte wedstrijd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tussen Sint-Truiden en KV Mechelen eindigde op 0-1. Nadien hadden beide trainers gelijklopende analyses. De rode draad was het lage niveau.

"Het was een zwakke partij van beide kanten", aldus O'Loughlin. "We kwamen tactisch niet in de problemen, maar er was te weinig beweging. We namen veel slechte beslissingen en gaven foute passes." De positieve punten voor de coach van STVV waren dan ook beperkt. "We doen matchritme op en de jongeren kunnen ervan leren."

Jankovic was vooral tevreden met de drie punten. "We speelden geen goed voetbal, maar het was moeilijk na drie weken zonder competitie. We hadden problemen op technisch en fysiek vlak." De Serviër was blij dat zijn team de nul kon houden. "We pakten al te veel tegendoelpunten dit seizoen (50), dit is onze derde clean sheet op rij en dat doet deugd."

Beterschap beloofd

Beide mannen beloofden hun supporters een betere match op de volgende speeldag. "We moeten volgende week antwoorden op het veld", aldus O'Loughlin. Ook Jankovic keek al vooruit. "We moeten en we zullen volgende wedstrijd beter spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties