Zlatan helpt PSG makkelijk langs nummer drie, Nice

PSG wist makkelijk te winnen van nummer drie in de Ligue 1, Nice. Zlatan Ibrahimovic nam de Parijzenaren bij de hand door maar liefst drie keer te scoren.

PSG speelde thuis gemakkelijk tegen Nice, de Parijzenaren wisten met 4-1 te winnen. Zlatan Ibrahimovic was weer eens de man in Parijs. De Zweedse spits scoorde in de 15e minuut de 1-0, daar kon de thuisploeg niet lang van genieten omdat Hatem Ben Arfa een paar minuten later al de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Het mocht niet baten voor Nice, Ibracadabra vond in de 34e minuut weer het net wat de score bij rust op 2-1 bracht.

Na de rust vond verdediger David Luis al snel het net en in de slotfase maakte Ibrahimovic de 4-1 waardoor hij de wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen. PSG kan nu met een goed gevoel toewerken naar het Champions League duel met Manchester City van woensdag om 20u45.