Club Brugge gaat straks mogelijk nog flink cashen op geflopte speler

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Club Brugge gaat straks mogelijk nog flink cashen op geflopte speler
Foto: © Photonews

Club Brugge haalde hem in januari 2014 nog met grote verwachtingen naar België, maar op Jan Breydel kon Nicolas Castillo zich nooit helemaal doorzetten. Al wil dat niet zeggen dat blauw-zwart zijn broek zal scheuren aan de spits.

Sinds de jaarwisseling verhuurt Club de 23-jarige Castillo aan zijn ex-club Universidad Catolica. En het moet gezegd: daar doet de nukkige Chileen het prima. In amper acht wedstrijden scoorde Castillo al elf goals.

Persoonlijk zou Castillo het liefst van al bij Catolica blijven, om volgend seizoen nog beter te doen met de club van zijn hart. Maar… “Club bezit mijn transferrechten, dus het hangt van hen af”, aldus de aanvaller.

Hereniging met Victor Vazquez?

Het is niet duidelijk of Catolica kan voldoen aan de tot nu toe onbekende vraagprijs van Club Brugge. Door zijn goede prestaties, zou Castillo ondertussen ook op het verlanglijstje van het Mexicaanse Cruz Azul, waar ook Victor Vazquez aan de slag is, staan.

Volgens Depor zou Vazquez zijn voormalige ploegmakker hebben aanbevolen bij de clubleiding van Cruz Azul. Wat Club Brugge precies van plan is met Castillo en hoeveel het bij een transfer zou willen vangen, is niet duidelijk.

Blauw-zwart zal bij een vertrek van Castillo minstens een groot deel van de 3 miljoen euro die het destijds ophoestte willen terugverdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties