Op bezoek bij Binst in de lappenmand: "Kampioen spelen met Antwerp en niet op het veld staan... Dat is frustrerend!"

CĂ©dric De Volder
CĂ©dric De Volder
| 4 reacties
Op bezoek bij Binst in de lappenmand: "Kampioen spelen met Antwerp en niet op het veld staan... Dat is frustrerend!"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Nico Binst moet momenteel van aan de zijlijn toezien hoe Antwerp FC is een razend spannende titelstrijd verwikkeld is. Een zware knieblessure houdt de aanvaller aan de kant. Al houdt hij de moed er wel in.

Nico Binst liep midden februari een ernstige knieblessure op. Het verdict was dan ook hard en de aanvaller kon meteen een kruis maken over het seizoen. "Het gevoel van dat moment is moeilijk te omschrijven. Ik lag op de grond en kon niets meer doen."

"Ik wist ook meteen dat het voorbij was voor me", gaat Binst verder op de webstek van de Great Old. "Kampioen spelen op het veld zit er dus niet in. En dat is ongelooflijk frustrerend."

Het gevoel van dat moment is moeilijk te omschrijven. Ik lag op de grond en kon niets meer doen

Nico Binst

Toch voelt Binst zich nog steeds een deel van de groep. "Mijn ploegmaats zijn me niet vergeten en spreken me vaak moed in. Maar het doet toch pijn om die mannen bezig te zien tijdens de wedstrijden."

"Maar ik wil niet te snel hervatten", besluit Binst. "Ik sta liever iets langer aan de kant om dan goed terug te komen, dan dat ik zou hervallen. Ik moet vooral heel goed luisteren naar de medische staf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties