Beerschot-Wilrijk bedankt fans: "In moeilijke tijden staat de Beerschot-supporter er altijd"

Beerschot-Wilrijk bedankt fans: "In moeilijke tijden staat de Beerschot-supporter er altijd"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk heeft het de laatste weken moeilijk op sportief vlak. De ploeg is weggezakt naar de derde plaats, wel met nog een match te goed op de tweede. Bij het bestuur maken ze zich intussen wel zorgen, maar over de fans hebben ze niet te klagen.

De Ratten hebben hun beoogde doel van 4 op 6 tegen Luik en Oosterzonen niet kunnen behalen. "Het wordt nog hard werken de volgende vier matchen", knikt Fred Lenders. "Maar we hebben geen geluk gehad. Ik heb de voorbije twee matchen een ploeg gezien die er staat qua organisatie. Luik is één keer over de helft geweest en Oosterzonen heeft één hoekschop gehad. Dan moet je concluderen dat het geluk niet aan onze kant staat."

Dat een fan over de ballustrade springt om Van Wijk uit te schelden, veroordelen we uiteraard, maar dat wijten we aan die ontgoocheling

Fred Lenders

Een deel van het publiek riep om het ontslag van Dennis van Wijk, maar dat kunnen ze begrijpen bij het bestuur. "De ontgoocheling is begrijpelijk. Dat een fan over de ballustrade springt om Van Wijk uit te schelden, veroordelen we uiteraard, maar dat wijten we aan die ontgoocheling."

Want Lenders zag een fantastische aanhang. "De fans hebben achter ons gestaan op een positieve manier. Ik zag tifo's, gezangen en steun gedurende de volledige 90 minuten zoals in de oude dagen. In moeilijke tijden staan de Beerschot-fans achter hun ploeg. Tegen Oosterzonen hebben ze voor een unieke sfeer gezorgd", aldus Lenders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties