Reactie Antwerp zegezeker: "Laat die laatste twee maar komen, we zijn er klaar voor"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 46 reacties
Antwerp zegezeker: "Laat die laatste twee maar komen, we zijn er klaar voor"
Foto: © photonews

David Gevaert kon niet spreken van een makkelijke overwinning tegen Coxyde. Maar uiteindelijk werd er wel met 2-0 gewonnen en is de titel nu wel héél dichtbij.

Coxyde maakte het de oudste club van het land echter niet makkelijk. "Ze speelden met een stevig temperament: heel de ploeg en ook hun coach, dat zie je aan de giftigheid van de coach", aldus Gevaert, verwijzend naar de razende tegenstander omdat die beweert dat Gevaert hem voor de match geen hand wou geven.

"We hebben een lastige avond gehad. We probeerden hoog druk te zetten, maar dat liep niet al te best. Kudimbana heeft ons dan even moeten rechthouden. De passing in de eerste helft was heel zwak. Misschien zijn we met iets te veel aanvallende spelers (Naessens, Dequevy, Limbombe en Cornet) gestart. Er was te weinig creativiteit op het middenveld. Na de inbreng van Hairemans, die de verbinding tussen aanval en middenveld verzorgde, ging het beter."

Maar het had de strijdvaardigheid van Gevaert allemaal niet ingetoomd: "Laat die laatste twee maar komen, we zijn er klaar voor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties