De wind (en de fans) is (zijn) gedraaid in het voordeel van Hasi: "Dat is het mooie aan voetbal"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 19 reacties
De wind (en de fans) is (zijn) gedraaid in het voordeel van Hasi: "Dat is het mooie aan voetbal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht herleeft. Op Neerpede schijnt de prille lentezon net iets feller dan in de rest van het land. Maar het is niet de zon die Besnik Hasi deed herleven, wel de resultaten.

Hasi zag een goeie sfeer op training na de 9 op 9 en ook in het stadion wordt er niet langer geroepen 'Hasi buiten'. Het publiek zette zich massaal achter de ploeg. "Vier matchen op rij winnen, heeft dat effect", lachte de Anderlecht-coach. "Zeker na de zeer moeilijke periode die we gekend hebben."

"De sfeer is sowieso beter. Voor mij ook? Ja, ik ben al lang op Anderlecht hé. Ik ken het huis. De fans hadden ook geen reden om te juichen om de resultaten en het voetbal. Maar ja, ik was zeker dat het nog kon omgedraaid worden. Dat is het mooie aan voetbal. Het kan altijd keren."

En Hasi had nog meer goed nieuws, want hij ziet dat de concurrentiestrijd weer wordt aangescherpt. "Iedereen gaat mee in de flow, ook de bankzitters. Ze willen er allemaal bij zijn. En dat is goed, want we gaan hen nodig hebben de komende weken als er schorsingen en/of blessures volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties